118436795 3166815960032626 8355099343691960351 oВ соціальних мережах активно поширюють відео без початку та кінця ображеного 21-річного молодика. Мовляв, поліція така-сяка, безпідставно його затримала. Ну опис там на книжку потягне.

А тепер як все було:

Патрульні їхали вулицею Староєврейською на завдання. Цей молодий чоловік вирішив постояти на дорозі.

Пряма мова від патрульного: "На зауваження та сині проблискові не реагував, підійшли зробили зауваження щоб викинув сигарету та спиртне... на що не реагував...затримали, доставили у відділ поліції, оформили дві постанови та протокол адміністративного затримання.

Хлопець був разом з компанією і мабуть думав, що це весело постояти отак посеред дороги і перешкоджати роботі поліції. Мабуть, не очікував, що поліцейські вийдуть і чітко виконають свої обов'язки.

Але ж ні, треба зняти трохи відео, вирізати шматок де порушник майже святий і виставити з текстом в якому дати волі фантазії.
От чому не виставляють відео ті хто потерпає від дій хуліганів, викликають патруль і стають свідками затримань? Вони знімають, будьте певні. Але ж на цьому не похайпуєш, тому в інтернет не виставиш.

Будьте гонорові докінця. Навчіться визнавати свої порушення.

Ви справді думаєте, що це смішно?