121701893 3359838617386122 6890493396908948921 nОлександр Ганущин у своєму дописі у соцмережах називає депутатів від ПП «Слуга народу», які пройшли до обласної ради, «гарними хлопцями і дівчатами, які не виправдовують проросійські цінності, знищення економіки і «турбопрофесійність» усієї команди».

Дякую за «гарні хлопці та дівчата». Моя команда справді показала хороші результати щодо економіки та управління у багатьох питаннях. Працюємо ефективно, чесно та прозоро. Для добра громади. Я розумію, що Олександру Ганущину, скоріш за все, ближчі методи та підходи, які сповідували та досі сповідують лідери політичної сили, до якої він належить. Українське суспільство дало цьому оцінку у 2019 році на виборах.

Щодо проросійських цінностей, то хотів би закликати шановного Олександра Ганущина ще раз переглянути результати виборів міського голови Львова. Фейки та маніпуляції вашого політичного лідера та вашої політичної сили щодо якогось там «російського наступу» на Львів не знайшли розуміння та підтримки у жителів міста Лева. Може, час зупинитись з подібною риторикою?

Окрім того, чи не нагадає Олександр Ганущин, хто у телефонній розмові «жал руку і обнимал» Володимира Путіна? І хто допоміг політично відродитись та економічно «піднятись» в Україні куму російського президента Віктору Медведчуку?

Як голова ЛОДА ще раз закликаю усі політичні сили припинити займатися політичними інтригами та врешті-решт почати працювати для добра виборців, які віддали вам голоси. Я за критику, але конструктивну. Категорично проти маніпуляцій.