dddddddddddddТільки це не працює, на жаль.
Багато людей все життя йдуть маленькими кроками до щастя і так нікуди й не приходять. Вони щось роблять, аналізують, хапаються за все підряд або, навпаки — роблять щось одне, поступово його вдосконалюючи, і врешті: їм або пощастить і вони щось отримають, або нічого не відбувається. Потім люди до цього звикають і живуть з цим. Або беруться за щось інше, але приблизно за таке саме (бо у свідомості вже виробилася звичка).


Маленькими кроками можна зайти в глухий кут, а не до щастя.
Щоб дійти до щастя потрібні не маленькі кроки, потрібно
Знати Куди Йти!
Ось так просто. Але з цього все починається.
Якщо ти не знаєш Куди тобі йти, в якому напрямку рухатися, який твій вектор, кого ти хочеш бачити поруч зі собою, то можна навіть всратися від спроб зробити маленькі кроки...Але це все будуть танці по колу...
Я також так ходила по колу. І навіть в багатьох сферах досягала значних успіхів. А потім кожного разу моя підсвідомість давала мені сигнал: «маленька, а може, хєрню ти робиш?».
І я міняла роботи, починала все «з нуля». Але це зі всім так працює. Можна змінювати стосунки, шукати правильних партнерів, ходити на будь-які тренінги... Усі ці рухи і є «маленькі кроки»)))
Зараз я знайшла свою дорогу. Я її зрозуміла. Коли в людини є дорога, то тоді вже можна робити кроки, щоб кудись прийти. Мені аж страшно зізнатися, щоб просто тільки однією ногою вступити на свою дорогу мені знадобилося 12 років.
Я все життя дуже тонко відчувала людей, завдяки сильній їнтуїції. Тепер ще вирішила це вміння краще застосовувати і знову пішла навчатися в сферу психології. Тільки це не уся моя дорога. Тільки одна смуга на дорозі))). Я не люблю обирати собі легкі шляхи.
Як знайти і зрозуміти свою дорогу?
Дуже легко. І дуже важко.
Всі наші ресурси в нас самих.
В нас самих!
Тільки не розраховуйте на те, що має прийти хтось і розказати вам куди вам йти.
Це має бути ваше. Внутрішнє. Чесне. Коли в свідомості, буде чітка ціль куди рухатися—тоді і ноги самі почнуть йти і попутники знайдуться.
Але не порівнюйте себе з кимось. І не чекайте, що вам хтось зобов‘язаний допомагати.
«Якщо ти шукаєш людину, яка б протягнула тобі руку допомоги, згадай, що в тебе вже є дві руки»