162596Тут окремі наївні люди обурюються - як це так сталося, що "міністри" та "народні" "депутати" України беруть участь в фешенебельних сходняках, організованих таким собі добродієм Злочевським.

Це просто зайвий раз доводить, наскільки погано люди орієнтуються в просторово-часовому континуумі, і з часу останнього майдану здатність критично осмислювати речі у багатьох, м'яко кажучи, не покращилася.

Шановні пані та панове! Добродій Злочевський може собі дозволити скуповувати пачками не тільки вітчизняних клоунів, а й поважних зарубіжних діячів. У нього офіційно на зарплаті Олександр Кваснєвський (екс-Президент Польщі, "адвокат України в Європі", однопляшечник Кучми, оце от все) та Роберт Байден (син екс-віце-Президента США Джозефа Байдена, який приїздив сюди виступати у ВР на теми боротьби з корупцією, від чого окремі наївні люди мало не плакали, ощасливлені баєчками).

А ще у нього працює Кофер Блек (екс-керівник Антитерористичного центру ЦРУ, екс-віце-президент лиховісної компанії "Blackwater"--це американські "зелені чоловічки"). То є мафія. Спрут.

А з таким боротися, і то локально, може тільки умовний комісар Каттані. Чи безумовний підполковник Роберто Нашсіменту з бразильського ескадрону смерті "БОПЕ".

 Чи неголений, непрасований і неконтрольований полковник з нашого ДЗНД СБУ. Але точно не "громадські активісти", "волонтери" та "блогери"