11108325 850834901630567 538592421203497595 nЗараз при владі в Україні політичні групи, за своєю суттю та духом не українські, керуються популістськими ідеологемами, спираються та апелюють до декласованих, люмпенізованих та марґінальних верств, успішно реагують на примітивні, шлункові, масові прояви у суспільних настроях.

Спонукають до емоцій та пристрастей, породжують хаос і рано чи пізно це призводе до тотального безвладдя, а господарем становища стане натовп. Тобто теперішні політ. групи постійно підштовхують маси до так званого скотського бунту, сприяють большевизації суспільства, сто років тому це називалося коммуністічєская рєвалюція. Це може призвести до національної катастрофи, а особливо під час війни з одвічним ворогом.

Як позбавити ці політ. групи, що реально вже загрожують Державі, влади? Адже не секрет, що тотальне нарікання мас на владу, в українських реаліях означає - тотальне голосування біомас за цю владу.

Маю ідею, як урівняти у виборчих правах Громадян України з власниками паспортів, що обирають таку владу. Розумію, що на це не піде теперішній політ. істеблішмент, але при правильній подачі ідеї тим же масам - це стане їхньою вимогою номер один до тої ж влади.

Продаж свого голосу Державі! Офіційно, без жодного кримінального переслідування продаєш свій голос Державі, а не кандидату. Наприклад за 3000 грн. Молоді люди віком до 25 років та військовослужбовці - позбавляються права продавати власні виборчі права.
Три тисячі гривень, це мінімум в десять раз більше, ніж зараз дають за голос.
Однак існує малесеньке але, власне сам цимус цієї ідеї - після продажу свого голосу Державі, людина не голосує і не балотується. Хочеш поновити виборчі права? No problem - викуповуєш їх в Держави, оплативши в десять раз більшу суму.

Для "Заходу" немає жодних порушень, бо норма не передбачає заборон та штучних обмежень - лиш добровільний продаж та зречення свого права голосу.

Закладаємо у бюджет кілька мільярдів, викуповуємо кілька мільйонів голосів, котрі і приводять за гроші чи популізм до влади собі подібних політиків.

Даємо можливість та шанс пасіонарній меншости обрати гідних, з поміж себе, людей до влади.

Для мас - провести широку інформаційну кампанію з гаслом:

Продай свій голос Україні, дай їй шанс!

Застав свого депутата проголосувати за право продажу власного голосу!

Три тисячі гривень - це більше, ніж за продаж землі!

Ми за легальний ринок продажу виборчих прав - все ненці Україні.

P.S. На ваш розсуд. Учасник трьох Майданів: студентського голодування, помаранчевого та революції Гідности, а віз і далі там, бо є право голосу в тих, кому власне те майбутнє України байдуже. Не кажу вже про п'яту колону.