12348094 154408584916874 2229846031944867628 nОдин із етапів битви за парк ЗНЕСІННЯ виграно. Відчуття, що не тільки позитивний напрям задано, а й що перемога за нами. Цілковита. Вірю в нашу справу і підтримку небайдужих друзів-активістів, які завжди з нами. Дякую за співпрацю і підтримку!

І, звісно, щодо справи… 19 вересня Львівський апеляційний господарський суд скасував рішення суду першої інстанції (від 7 квітня 2017 року) в частині часткового задоволення позовних вимог та прийняв нове рішення про задоволення позовних вимог у повному обсязі. Йдеться про витребування усієї площі земельної ділянки розміром близько 2,9 га в історичному ареалі м. Львова, яка межує з регіональним ландшафтним парком «Знесіння».

Так, ще в липні 2012 року перший заступник військового прокурора Західного регіону України в інтересах держави в особі Кабінету Міністрів України та Львівської ОДА звернувся з позовом до Львівської міськради та ТОВ «Архібуд» про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки та її витребування з чужого незаконного володіння. Загальна вартість землі по вул. Довбуша, 15 у м. Львові становить 6,3 млн грн.

Зазначу, що 7 квітня 2017 року рішенням господарського суду Львівської області частково задоволено вказаний позов та визнано недійсним договір оренди землі. Також витребувано на користь держави в особі Кабінету Міністрів України земельну ділянку площею понад 2,8 га за виключенням 722,6 кв м на яких були розташовані знищені об’єкти нерухомості ТОВ «Архібуд».

…І так, лише завдяки наполегливій та послідовній позиції військової прокуратури державі повернуто земельну ділянку розміром близько 2,9 га, що незаконно вибула з її власності.

Справедливість поборола протиправність і зухвальство окремих осіб. Перемога за нами – державою–львів’янами! Дякую небайдужим мешканцям м. Львова – за вашу віру, співпрацю та підтримку!