1080х1080Друзі, маємо гарні новини для вас. Компанія «НоваБудова» зміцнює свої позиції на будівельному ринку України загалом і Львова зокрема. Робота над зведенням і облаштуванням ЖК «Щасливий» та ЖК «Щасливий» PLATINUM кипить! Ми працюємо в особливо інтенсивному режимі для того, щоб ви могли інвестувати в житло високого рівня. Вкладайте вигідно ваші кошти. Встигніть придбати житло до подорожчання 1 жовтня. І ця розумна інвестиція дозволить вам вже пасивно заробляти. Ціни на квартири в ЖК «Щасливий» PLATINUM також незабаром зростуть.

DJI 0006 новый размерЖК «Щасливий» у Львові - це віддалений від центру комплекс комфорт-класу. Він складається з трьох будинків та великої прибудинкової території розміром в 1,35 га. Перший будинок вже повністю готовий. До вашого розпорядження затишний хол та нові ліфти, проїхавшись в яких, ви ще й послухаєте приємну музику. До будинку підключено всі необхідні комунікації, а також високошвидкісний інтернет. Кожна квартира обладнана індивідуальним опаленням: котлом «Westen Quasar» та металевими радіаторними батареями з регулюванням температури.

2Другий будинок житлового комплексу на вулиці Біговій активно будується. Наразі монолітний каркас будинку зведено до 11 поверху. Загалом, в будинку буде 16 поверхів. Здача в експлуатацію очікується на серпень 2019 року. В проекті також передбачено будівництво третього будинку. Також тривають роботи над підземним паркінгом житлового комплексу.

Комплекс розташований в ідеальній локації. До центру міста лише 25 хвилин. Неподалік є ліс, тож це спокійний квартал, не чутно гулу машин. Більш того, з вікон відкривається розкішна панорама на Високий замок. Що може бути затишніше? Довколишня територія огороджена від сторонніх людей. Тому ви можете бути впевнені за безпеку ваших дітей, які проводитимуть час на дитячому майданчику. Загалом, район вулиці Бігової не має щільної забудови. Жителі будинку відзначають це як суттєву перевагу. Адже тут є багато простору для прогулянок із рідними, вигулу собак та ранніх чи вечірніх пробіжок.

1До речі, в цьому ЖК ви можете інвестувати і в комерційну нерухомість. Лише уявіть, скільки людей в найближчому майбутньому житиме в трьох будинках комплексу! І це все ваші потенційні клієнти. Поспішайте придбати нерухомість для бізнесу за ціною 15 000 грн/м2 в будинку на вулиці Біговій.

ЖК «Щасливий» PLATINUM - це будинок нового покоління з унікальним дизайном. 22-поверхівка бізнес-класу підніме вас на нову висоту життя. Завершення будівництва заплановано на грудень 2020 року. Тому саме зараз найвигідніший час для інвестування, не упустіть таку можливість.Поспішіть придбати житло за ціною від 21 000 грн/м2, адже скоро подорожчання.До речі, ціна нерухомості не залежить від поверху. Зауважимо, що будинок міститиме ще й 2 комерційні поверхи.

1000 новый размерПередбачена чудова інфраструктура комплексу.Будинок буде обладнано надсучасною пожежною системою та охороною. У лобі працюватиме консьєрж. Своє авто жителі будинку зможуть залишити в просторому підземному паркінгу. Також проект комплексу передбачає створення місць відпочинку та сервісу. Перші два поверхи будуть відведені для облаштування кафетеріїв, ресторанів, салонів краси та бутиків. Прибудинкове ділянка міститиме затишну озеленену пішохідну доріжку. Більш того, любителі урбаністичних панорам зможуть придбати квартиру із чудовою терасою. Уявіть лише: ввечері ви зможете вийти на власну терасу і насолоджуватися прекрасним видом на вечірній Львів із чашкою кави в руках.

ЖК «Щасливий» PLATINUM будується в добре розвиненому районі Львова, а саме на вулиці Чорновола. До центру міста звідси лише 10 хв, а ТЦ «Інтерсіті» розташований за декілька хвилин від будинку. Крім цього у районі є басейн, фітнес клуб та багато інших місць для відпочинку та покупок.

Хочете дізнатися ще більше інформації про наші житлові комплекси? Завітайте у новий відділ продажу, який відкрився на проспекті В. Чорновола, 67 (одразу біля місця будівництва ЖК «Щасливий» PLATINUM), або на вул. Чайковського 26. Консультація за номерами телефонів: 067 664 00 41, 032 294 94 83.