photo5386389812891725110Напевно усі дівчатка в дитинстві шиють одяг лялькам і мріють стати дизайнерами, але далеко не всі проносять цю мрію у доросле життя і роблять з неї справу всього життя. До початку створення власних колекцій якісного, а головне – українського одягу львів’янки Дарья Пасічник і Наталя Громадська спробували себе у багатьох напрямках. Але дитячі мрії їх не покидали. Так півтора року тому вони випадково зустрілися на курсах шиття.

Лише три місяці знадобилося дівчатам аби перейти від мрій до реалізації. Вони відразу написали бізнес-план і взялися за його втілення.

Так півтора роки тому виник бренд NDstyle - український бренд красивого і зручного одягу. Основним продуктом виробництва є повсякденний спортивний одяг. Це і спортивні костюми, світшоти, худі, лонгсліви, футболки, жіночі неспортивні костюми, дитячі спортивні, дитячі футболки, шорти, чоловічі куртки (з трикотажу), тренчі (теж з трикотажу). Окремий напрямок їхніх виробів — командні костюми для різних спортивних клубів, від розробки дизайну до готового продукту.

«Метою створення бренду було показати, що український одяг є якісним, зручним і красивим та може конкурувати з європейськими брендами», - кажуть засновниці.

Усі моделі Дарья і Наталя створюють самі. Більше того, вони відшиваються в невеликих кількостях тому практично є ексклюзивними. Якщо ви не хочете зустріти знайому в такому ж одязі як у вас – тоді вам точно в NDstyle.

Окрему увагу в NDstyle приділяють принтам. Їх дизайнерки розроблять самі. А деякі підліткові і дитячі футболки зроблені з малюнками, які придумує 12тирічний син Дарини.

Авторська майстерня NDstyle знаходиться на Новому Львові.

Звісно, криза і карантин позначилися на їхньому бізнесі і зараз NDstyle переживає не найкращі часи. Але кожен з нас може підтримати нашого місцевого виробника і придбати у них якісну і оригінальну річ.

«Звісно нам важко конкурувати з китайськими товарами. Але ми віримо, що наші люди хочуть носити якісний одяг і підтримувати своє. А ми своєю чергою зробимо все аби ці потреби задовільнити», - додають дівчата.

Ознайомитися з виробами NDstyle та придбати їх можна на їхніх сторінках в соціальних мережах та на сайті

В Інстаграм

У Фейсбуку

Сайт бренду NDstyle.com.ua/NDstyle – одяг від львівського виробника