Depositphotos 9882083 original копияМаркетологи та ресторатори Львова отримали червоний сигнал – старт корпоративного сезону. Афіші, білборди, інтернет-реклама, що переслідує крок за кроком і наполегливо пропонує замовити саме той заклад, бо тут «найвигідніші ціни», «найкращий сервіс», «найатмосферніше місце».

Як не потрапити на гачок і зробити своє свято незабутнім? Рішення є. Організовувати вечірку заздалегідь і подбати про найголовніші атрибути для вдалого свята кожного українця – алкоголь та делікатеси.

Якщо не подумати про такі речі завчасно, то в останні гарячі дні до запланованого свята – хапаєшся за будь-який варіант, влетівши у кругленьку суму. Знайомо? Так, з ким не буває. Однак можна продумати усі деталі, як от зробила молода пара Іванни та Сергія.

image 6c90758d4353d50b0ce6de738f1bada8b8971c87cffa0e74b68db4ddadf83dd4 V«4 листопада для нас особливий день – ми офіційно стали чоловіком та дружиною. Весілля плануємо на літо, а от на розписку запросили тільки найближчих. Вийшла невелика вечірка на 12 людей, сама молодь. За два тижні до розписки наші друзі порадили одну компанію Good Friends, яка забезпечує алкоголь і смачні делікатесні закуски до нього. Вирішили замовити. І не пошкодували. Дуже задоволені, бо нам все чітко прорахували, а в день свята продукти привезли до нашого заміського будинку, розставили й нарізали. Фуршет пройшов на «Ура!». Нам залишилось ще три пляшки Fragolino Fiorelli та одне віскі, бо кілька гостей пішли раніше і всього ми не випили. Тоді менеджер Good Friend запропонувала повернути невикористаний алкоголь і вернула нам гроші», - ділиться свої досвідом новоспечена наречена Іванна Воловецька.

Мода на міні-фуршети та самостійно організовані вечірки особливо розгорілась останні два сезони. Зважаючи на ажіотаж, ми виділили 4 основних моменти, які є суттєвими для вдалого свята.

ЯКІСТЬ. Для того, аби гості свята залишились задоволеними, а винуватці свята не картали себе за «важку голову» і «біль у животі» гостей, продукти мають бути сертифікованими. Good Friends на прохання замовників надає усі відповідні сертифікати якості та походження.

ОПЕРАТИВНІСТЬ. Кому не доводилось поспіхом готуватись до незапланованої вечірки? Рятує швидка доставка. Ще приємніше, коли вона безкоштовна. В Good Friends безкоштовно доставляють замовлений алкоголь і делікатеси впродовж 1 год від моменту замовлення.

АСОРТИМЕНТ. Друзів з Німеччини, які приїхали до вас погостювати на вихідні не здивуєш звичною настоянкою та домашньою самогонкою. Good Friends пропонує в асортименті рідкісні колекційні екземпляри та світові класичні марки алкоголю. А також сири й м’ясні делікатеси з прямим постачанням з Італії, Іспанії, Німеччини, Голландії.

ЩО ОБРАТИ? Поради професійних сомельє, баристів, експертів у сфері організації VIP-івентів ніколи не будуть зайвими. У Good Friends - це все безкоштовно. Тут вміють подбати про кожного гостя, як про рідну дитину чи кращого друга.

КРЕАТИВ. Хто не хотів би гірку з шампанського на своїй вечірці? А оригінальну нарізку на красивих, оздоблених підносах? Є друзі, які про це подбають. Good Friends надає персонального менеджера, який врахує усі побажання замовника. А ще контролюватиме роботу та попередньо здійснить розрахунок бюджету на алкоголь.

Вечірки минають, а враження – залишаються надовго. Завітайте на сайт http://goodfriend.com.ua/ та зробіть своє свято незабутнім! 

Сайт Форпост започатковує нову рубрику про цікаві львівські стартапи. Ми безкоштовно висвітлимо молодий львівський бізнес. Надаємо перевагу виробникам.

Шукаємо достойних людей і підприємства, які потребують медійної рекламної підтримки.

Охочих просимо звертатись за телефоном (096) 222 2525