31687381 1740228972704482 4010409542088130560 nУ Перемишлянському районі Львівської області волонтери врятували стареньку бабусю, яка опинилась у скрутній ситуації.

До львівських волонтерів звернулась онука літньої жінки з проханням про допомогу. Як виявилось, бабуся зовсім не ходить. Більше того, абсолютно нерухомо лежить більше двох років. Ні рідні діти, ні місцева влада нічого не зробили для забезпечення відповідних умов хворій жінці.

"Приїхавши на місце та поглянувши на саму бабусю, ми зрозуміли - ми не можемо взяти на себе таку відповідальність та самостійно бабусю завезти. Адже бабуся зовсім нерухома! Не відчуває ніг, не рухає ними, не може рухати руками, навіть головою не вдалось їй покрутити. На спині рана...", - пише Ольга Сорока, волонтерка.

Згодом, бабусю відвезли до лікарні. Зі слів лікарів, вона перебувала у важкому стані, проте вже сьогодні почуває себе добре.

"Дорога була дуже довга.....я рахувала не кілометри а кожен метр, що проїхали! Молила Бога, щоб бабуся доїхала. В Угневі нас чекали і бабуся з Божої допомогою була у своїй новій кімнаті. Головний лікар сказала, що стан важкий і як довго би вона протрималась у себе дома в такому стані...Бабуся почула розмову сусідок про хліб, почала просити їсти! Каже, ви говорите про хліб, а мені він пахне!!! Люди добрі!!!!!!!!!!!!!!!!!! Персонал бігом приніс пюре, котлетку і бабуся так смачно їла!!! Вона бідна голодна!!!! То було комком в горлі...", - розповідає волонтерка.