2d08348bb8ea3bdaace3d3a7315b3858У селі Тернопілля, Миколаївського району, Львівської області у неділю, 3 червня, правоохоронці затримали чоловіка Ко***ка Василя 1983 року народження, який неоднарозово ґвалтував свою 5-річну доньку. Про це повідомляє кореспондент Форпосту.

У минулому кілька разів одружений чоловік проживав разом із 22-річною Ко***ик Христиною, із якою має 4 дітей. Найстаршій їх доньці - 5 років, а наймолодшому хлопчику близько півроку.

Після п'яної сварки із дружиною чоловік попрямував додому, де знаходились усі четверо дітей. В одній кімнаті він зачинив трьох із них, а старшу доньку відвів у іншу кімнату та ззґвалтував. Підчас цього додому повернулась їх мати і викликала поліцію та швидку медичну допомогу.

При затриманні з'ясувалось, що раніше батько вже 5 разів гвалтував дитину. Про це знала і мати потерпілої.

За словами односельчан, дітей цієї родини рідко бачили на вулиці чи на подвірї, а найстарша дівчинка не розмовляє та помітно відстає у розвитку від однолітків.

Цю інформацію Форпосту також підтвердили у Миколаївському відділенні поліції.

Після приїзду правоохоронців чоловіка затримали та тримають під вартою. Усіх чотирьох дітей забрали до районної лікарні, де медики з'ясують чи не були жертвами сексуального насилля й троє інших дітей. 

Після усіх експертиз матір із дітьми відпустили додому.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. Правоохоронці встановлюють обставини події, призначено експертизи, проводиться досудове розслідування.