ditu2У львівських школах з’явились прилавки із булочками від ТМ «Галицька здоба»,комерційним директором якої є депутат ЛМР Назар Палідович. У Батьківській Раді Львівщини уже засудили такий «бізнес» і звернулись до управління освіти ЛМР та департаменту гуманітарної політики, мовляв, «невже ви вважаете, що від такої кількості борошняних виробів діти будуть здоровіші».

«Шановні батьки та вчителі! А у ваших школах також з'явилися прилавки від торгової марки "ГАЛИЦЬКА ЗДОБА", директор і власник якої депутат ЛМР ПАЛІДОВИЧ НАЗАР ОРЕСТОВИЧ та екс-депутат обласної ради, керівник компанії «Укренерго» КЕРНИЦЬКИЙ ТАРАС ЛЮБОМИРОВИЧ???

В мене запитання до Управління освіти ДГП Львівської міської ради та Департаменту гуманітарної політики: За які такі заслуги та на яких підставах? Чому не МакДональдс, "Родинна ковбаска" або мережа ресторанів ЛОКАЛЬ???А може ви вважаете, що від такої кількості борошняних виробів діти будуть здоровіші???», - написала у Фейсбук голова Батьківської Ради Львівщини Олена Пономарева.

У свою чергу БАТЬКІВСЬКА РАДА ЛЬВІВЩИНИ запропонувала посадовцям прийти до школи на семінар про здорове харчування та лекцію про морально-етичні аспекти, де батьки «розставлять пріоритети між такими поняттями як здоров'я дітей та гроші»