1 799eenshot 1На розгляд сесії Львівської міської ради знову винесено скандальне питання про будівництво чергового готелю в центрі міста. Про це пишуть на сторінці Укропу Львівщина.

Тому фракція партії УКРОП у Львівській міській раді вкотре наголошує, що не голосуватиме за питання «Про затвердження детального плану території, обмеженої вул. М. Вороного, вул. С. Руданського, вул. Ф. Ліста, вул. М. Коперника, пл. А. Міцкевича, просп. Т. Шевченка». Відповідне рішення виніс на сесію мер Львова Андрій Садовий. Про це повідомив голова фракції УКРОПу в міськраді Ігор Телішевський.

Дане питання вже стало скандальним через пропозицію побудувати новий готель у центрі міста, замість обіцяної парковки.

«Йдеться про ділянку на вулиці Миколи Вороного. Зараз там невеличкий паркінг на 40 місць, яким користуються мешканці прилеглих будинків. Новий готель передбачає паркомісця лише для своїх гостей. За попереднім планом, там мали облаштувати кількарівневий паркінг, який би частково вирішив проблему паркування в центральній частині міста», - наголосив укропівець.

1 42126805 1710767689051413 6134800400773021696 n

За словами мешканців прилеглих вулиць, така любов мера до туристів і заробітку не лише аморальна, а й небезпечна. Адже, на їхню думку, новий готель може спричинити тріщини в прилеглих будівлях та просідання дороги поблизу майбутньої будівлі.

Нагадаємо, дане питання вже кілька разів знімали з порядку денного сесії Львівської міськради.