pensioner groshi kradizhkaМешканців Львова попереджають про новий спосіб шахрайства. Двоє чоловіків та жінка вдають продавців овочів, що торгують із бусу. Вони продають овочі у великих кількостях та обдурюють покупців на 15-20 кілограм. Їх мета - потрапити до вас у квартиру. Людям старшого віку вони обіцяють занести товар просто додому. Про це повідомила одна із потерпілих від шахрайства п. Тетяна у спільноті "Республіка Наукова" у Фейсбуку.

"Мешканці району! Можливо хтось знає, що раз в кілька днів нашими вулицями їздить білий бус і з нього продають картоплю і цибулю. Перший раз вирішили взяти сьогодні мішок картоплі, який нам зважили як 39кг, а по факту, вдома переваживши, вийшло насправді 20 кг.

Пішли виясняти, по дорозі завернули ще кілька сусідів, в яких теж виявилися мішки на 15 кг переважені. Продавці (двоє чоловіків і молода дівчина) почали виправдовуватись, що випадково щось нажали на вагах, і наступні мішки важились вже нормально.

Через кілька хвилин їх вже не було в дворі. Хочемо попередити про шахрайство. В них багато купують старші люди, які живуть самі, мало того що їх дурять, так ще й пропонують занести їм мішок в квартиру. І бабусі з дідусями на це погоджуються. Будьте обережні самі і попередьте своїх родичів, які живуть в цьому районі, що не варто нікого пускати в свою квартиру, краще попросити занести сусіда, якого знаєте, а ще краще нічого з машини в таких людей не купувати", - сказано у дописі.