1468547
Фото Захід.нет
Сьогодні, 26 жовтня, виконком Львівської міськради погодив будівництво ще п'яти багатоповерхівок на 500 квартир в мікрорайоні Під Голоско у Львові. Про це повідомляє активіст Михайло Катрук.

"Прийшло багато мешканців сусідніх будинків, які простою мовою спробували пояснити цим "чиновникам", що район страждає від забудови: від щільності, від шуму, від кількості техніки та пилу, від розбитих доріг та багато іншого.

Страждає від повної відсутності інфраструктури, дитячих садків і шкіл.
Так що там говорити, якщо немає жодного квадратного метра місця де можна би було хоча б поставити невеличкий майданчик для дітей!

Наша пропозиція була дуже проста - призупинити видачу нових дозволів до вирішення питання інфраструктури.
Побудуйте нам садок і дитячий майданчик - можете відновлювати свій дєрібан землі.Так яке там! "Немає землі і повноважень"! А от землі під чергове гетто і повноважень на видачу чергових дозволів - будь ласка, скільки завгодно!" - сказано у дописі.
 
Будівлі планують звести ТзОВ «Львів Буд Покізол» на вул. Під Голоском, 4.
 
1468547 1528090
Фото Захід.нет
1468547 1528088
Фото Захід.нет
Як повідомляє Zaxid.net, загальна площа будівництва на ділянці складає 1,6 га. Згідно з містобудівними умовами та обмеженнями, комплекс складатиметься з п’яти будинків, три з яких – 10-поверхівки висотою до 35 м, а два інших – 9-поверхівки висотою до 32 м. Ці будинки будуть облаштовані підземними паркінгами та приміщеннями громадського призначення.

Натомість заступник міського голови Львова Геннадій Васьків пообіцяв, що у бюджет Львова на 2019 рік внесуть гроші на будівництво дитячого садка у цьому мікрорайоні.
 
За інформацією з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, власниками ТОВ «Львів Буд Покізол» є львів'яни Андрій Лозинський та Роман Жишко. Останній одночасно є директором фірми.