Lvovskie marshrutki ne budu1 t ezdit posle 2100 1468241211 613x423.84571428571 3 0 e1468242950280 890x395Відповідну петицію зарєстровано сьогодні, 14 листопада, в Єдиній системі електронних петицій.

Автор вимагає суттєвого покращення якості перевезень, а вже після цього подорожчання проїзду у громадському транспорті.

"Нещодавно у багатьох засобах масової інформації почали поширювати новину про можливе підняття ціни на проїзд у громадському маршрутному транспорті міста до дев’яти гривень. Так, зі слів керівника Асоціації перевізників, економічно виправданий тариф – це 9 грн. 20 коп. 

Перевізники вимагають, щоб Львівська міська рада переглянула тарифи до 1 грудня. Інакше вони або скоротять маршрути, або обмежать графік до 20.00. 
Вважаємо, що таке різке підняття цін на проїзд у громадському транспорті є неприпустимим та безпідставним. 

Враховуючи суспільний інтерес та важливість питання і задля уникнення напруги у суспільстві та невдоволення громади міста, ініціюю петицію щодо недоцільності підняття вартості за проїзд пасажирів у міському громадському транспорті без обґрунтування тарифу перевезень, покращення якості та графіку обслуговування маршрутів, а також введення електронного квитка. 

Впевненні, що цю ініціативу підтримують тисячі львів’ян. Мешканці вважають, що якість та зручність перевезень не відповідає ціні за проїзд, яку чиновники Львівської міської ради, а також приватні перевізники пропонують підвищити. Варто нагадати, що перед попереднім підняттям ціни на проїзд приватні перевізники обіцяли покращити якість перевезення, проте цього не відбулося до сьогодні!", - йдеться в петиції.