1 605034636shot 1Український поп-співак Михайло Хома, лідер гурту DZIDZIO, був побитий уранці в п'ятницю, 28 грудня, у центрі Києва.
 
Про це у Facebook повідомила представник артиста Лілія Слюсар, передає Україна молода.
 
"Ранок не завжди буває добрий ... Михайлу нанесені тілесні ушкодження. Нападники зникли з місця інциденту. З інцидентом розбирається поліція і стан Михайла встановлює швидка допомога", - написала вона.
 
Як зазначила менеджер, напад стався перед ефіром, який був запланований у DZIDZIO в офісі радіостанції "Хіт ФМ", на вулиці Хвойки, 15/15.
 
Вона також пообіцяла надати офіційні коментарі пізніше і попросила не турбувати артиста.
 
Як пишуть"Вєсті" з посиланням на джерело в поліції Києва, нападники зникли на двох чорних позашляховиках марки Mercedes .
 
DZIDZIO - український співак, шоумен, актор. Однойменна група артиста була заснована у 2009 році, виступає у жанрі "комедійного антигламурного попу". Використовує в своїй творчості надсянський говір української мови, суржик, яскраві костюми та образи.
 
Як стало відомо згодом, напад на артиста Дзідзьо організував чоловік  ім'я Михайло Мєшков, якому колишній учасник гурту нібито перепродав свою частку у компанії DZIDZIO. 

Мєшков неодноразово приїжджав до їхнього офісу із заявами про те, що він є співвласником компанії DZIDZIO, та вимогами про те, щоб йому виплачувалася частка від доходу.

У DZIDZIO просили у Мєшкова надати докази продажу йому частки компанії, проте так і не дочекалися відповідних документів.

З часом Мєшков перейшов до прямих погроз про завдання тілесних пошкоджень Дзідзьо та іншим учасникам гурту.

І, судячи з усього, тепер рекетир виконав свої погрози.