1 reens6781hot 1Вчора, 31 грудня, патрульні отримали орієнтування через лінію 102 про автомобіль BMW 520, водій якого їде з порушення правил дорожнього руху.

Про це повідомили у патрульні поліції.

На вулиці Хуторівка екіпаж помітив згаданий транспортний засіб і дав вказівку про зупинку. Однак, водій проігнорував її і почав втікати, спробував зникнути з поля зору. На проспекті Червоної Калини, а саме на мості, водій зіштовхується з автомобілем Skoda і далі продовжує втечу. На перетині проспекту та вулиці Угорської автомобіль зупинився у штучному заторі, яку створив інший екіпаж. Це не зупинило порушника і він звернув на вулицю Угорську, де знову не впорався з керуванням і врізався в автомобіль Chevrolet. Цього разу втекти з місця автопригоди йому не вдалося, адже патрульні заблокували його з обох сторін.

Чоловіка затримали. 39-річний львів’янин був у сильному стані алкогольного сп’яніння. В присутності свідків він пройшов перевірку на пристрої драгер. Результат вразив – 3,32 проміле, при допустимих 0,2. Майже в 17 разів сихівчанин перевищив норму.

У своє виправдання чоловік, сказав, що хворий: «Вибачте, що я напився. Я хворий. У мене мізки «не варять». На чоловіка склали протокол затримання, два протоколи за скоєння ДТП, ще один за втечу з місця аварії, також, за ігнорування вимог про зупинку, протокол за нетверезе кермування. Окрім протоколів, чоловік отримав постанову за відсутність страхівки. Автомобіль порушника евакуювали на арештмайданчик.