1 988901enshot 1Рішенням депутатів Винниківської міської ради на території м. Винники заборонена діяльність із здійснення грального бізнесу. Про це йдеться на сайті міської ради.

За таке рішення проголосували 22 депутати Винниківської міської ради вчора, 28 березня.

«Заборонити на території м. Винники діяльність із здійснення грального бізнесу, в тому числі діяльність, яка здійснюється під вивісками державної лотереї, якщо вона відповідає ознакам грального бізнесу, а саме: є діяльністю з організації та проведення азартних ігор; здійснюється організаторами азартних ігор-суб’єктами підприємницької діяльності; метою такої діяльності є отримання прибутку. Для фіксування ж факту здійснення азартної гри необхідною є фіксація таких обставини, як внесення гравцем ставки, отримання виграшу, результат гри повністю або частково залежить від випадковості», – зачитав перший пункт рішення міський голова Винник Володимир Квурт.

Нагадаємо, в січні цього року активісти ГО “Інвалідів – учасників бойових дій АТО” м. Винники домоглися закриття всіх гральних салонів у Винниках. Три з трьох закладів так званої “Національної лотереї” призупинили роботу. Це сталося після рейду місцевих активістів. Вони зафіксували роботу ігрових автоматів на приховану камеру і викликали поліцію. Поліцейські опломбували заклад і відкрили кримінальне провадження за статтею про гральний бізнес.

Днями один із закладів відновив роботу.