1 9aa976af6bbaБагатодітній сім’ї з села Топоров Буського району Львівщини,  у якої згорів будинок та усі речі, допомагають небайдужі люди, а місцева та районна влада за участю меценатів має намір придбати сім’ї, яка тимчасово проживає у родичів, житло у їх рідному селі.

Як повідомили у Буській РДА, 5 лютого в селі Топорів виникла пожежа в приватному житловому будинку, в якому проживала багатодітна сім’я. Тоді в будинку, який непридатний зараз для проживання, згоріло усе майно: документи, гроші, одяг, шкільні підручники, шкільне приладдя, одежа.

Долучилися  до допомоги родині, де виховується четверо малолітніх дітей, і бізнесмени. Один з них надав грошову допомогу у розмірі 10 тис гривень, а волонтер – президент Всеукраїнської громадської організації “Асоціація – Моя родина” Наталія Ярош привезла погорільцям постіль, дитячий та дорослий одяг, взуття, ковдри, подушки, посуд, дитячий велосипед, іграшки та персональний компьютер.

До збору коштів на нове житло долучився також голова райдержадміністрації, який надав 5 тис. грн власних коштів.

«Зазначимо, що місцева та районна влада за участю меценатів має намір придбати сім’ї, яка тимчасово проживає у родичів, житло у їх рідному селі», – зазначається у повідомленні.

Мати дітей пані Лідія подякувала за турботу та всебічну допомогу усіх небайдужих.