1 56748 8908706 enshot 1У одній із маршруток між пасажирами виник конфлікт. Зачинщиком був чоловік, який просто почав знімати дитину, яка їхала у маршрутці, на свій телефон.

Мати дитини оразу відреагувала на такі дії незнайомця. Про це і розповіла на Гарячій лінії міста Львова.

"21.04 в приміській маршрутці 133а , що їхала в напрямку Львова близько 18 години, один чолов'яга у нетверезому стані знущався над малолітньою дитиною, фотографував, некоректно назвав ще одну дитину медичним діагнозом "дебіл", після виклику поліції не випускав дитину до туалету, пропонуючи сходити в пакет. Протягом години від нього вербальна агресія щодо дитини, знущання, відеозйомка з припущеннями в політичних вподобаннях та рівнях IQ пасажирів, бійка, погрози. Поліція на виклик водія не приїхала, ще один виклик від батьків - не приїхала ... 4-разове спілкування телефоном з правоохоронцями - "очікуйте, вільних немає", хоча повз маршрутку проїзджали 3 патрульні машини, не зупиняючись. Тим часом, познущавшись досхочу, порушник викрутив двері маршрутки і втік...

Прийміть скаргу на бездіяльність поліції у ситуації булінгу у громадському транспорті, знущання над малолітньою дитиною, нанесення їй психологічної травми.

Також висловлюю подяку всім пасажирам, що приєднались до захисту, терпляче погодились бути свідками та чекати поліцію.

Водію маршрутки 133а величезне дякую за підтримку! ТОВ " Лідеравтотранс" прошу вибачити за зірваний маршрут і виголосити подяку водію, ще краще - премію за людяність", - пише Світлана Локоткова.

Відео з місця події можна переглянути тут.