1 0ee76n8s4h4o4t4 4134
Тарас Козак
Про це вказано у списку політичної партії "Опозиційна платформа – За життя" на сайті Центральної виборчої комісії.

Про це пишуть Варіанти.

У першу двадцятку списку політичної партії Віктора Медведчука "Опозиційна платформа – За життя" увійшли двоє осіб з Львівщини: екс-нардеп попереднього скликання від Опозційного блоку Тарас Козак (сумнозвісний власник кількох телеканалів) та проректор з міжнародних питань та з питань європейської інтеграції приватного закладу "Львівський медичний інститут" Юрій Загородній.

1 0ns78878654hot 1
Юрій Загородній

Юрій Загородній також є заступником голови "Українського вибору" Віктора Медведчука та його давнім соратником, який вступив до лав СДПУ(о) у 1998 році.

Загородній був першим заступником Медведчука в Адміністрації Президента, а у 2007 році став головою партії СДПУ(о). У 2005 році Юрія Загороднього оголошували в розшук у зв'язку зі справою про фальсифікацію указу президента про звільнення з посади першого заступника голови Служби безпеки Володимира Сацюка, який фігурував у справі про отруєння Віктора Ющенка.

А вже у 2006 році Загородній був керівником виборчого штабу "Опозиційного блоку "Не Так!", який на виборах набрав 1%, таким чином не пройшовши у Верховну Раду.