photo aeb2a 8f77bЧоловік, якого 2 вересня знайшли мертвим у центрі Львова, на проспекті Свободи, виявився заслуженим діячем науки та техніки України. Померлого звали Григорій Іванович Башнянин. Він був доктором економічних наук, професором та завідувачем кафедри теоретичної та прикладної економіки Львівського торговельно-економічного університету. Про це повідомляє Гал-інфо.

Науковець віддав українській науці майже 50 років життя та написав близько тисячі наукових праць.

Інформація про смерть професора Григорія Башнянина була розміщена на сайті Львівського торговельно-економічного університету.

"На 69-му році пішов з життя Заслужений діяч науки і техніки України, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри теоретичної та прикладної економіки Львівського торговельно-економічного університету - вчений, педагог, науковець, колега.

Добрі справи, зроблені Григорієм Івановичем, допомогли у житті і професійному зростанні багатьом людям – студентам, викладачам, науковцям і практикам.

Вічна пам'ять. Велика вдячність від колективу Університету за роки плідної співпраці!", - сказано у повідомленні.

4543543543Нагадаємо, 2 вересня, Львові на проспекті Свободи виявили тіло чоловіка. Він сидів на лавці впав і вдарився головою. Чоловікові було 68 років.

Свідки події стверджують, що на вулиці йому стало погано. На місце події викликали швидку допомогу. Медики проводили реанімаційні заходи: робили дефібриляцію та штучне дихання. Чоловіка не вдалося врятувати і медики зафіксували смерть.

3432534534