1 0 17a 1Причиною стали часті скарги мешканців на порушення режиму тиші в нічний час.

Про це повідомляють на Гарячій лінії міста Львова.

Такі превентивні заходи в тестовому режимі мають бути проведені до 15 вересня. Опісля це питання повторно розглянуть в мерії.

«Пропоную запросити на розмову керівників відповідних закладів громадського харчування, щоб вони дали зобов’язання бути законослухняними, дотримуватись тих норм, які діють в державі, щодо обмеження використання звуку», — запропонував мер Львова Андрій Садовий.

«Ми вже провели чимало зустрічей з власниками закладів і з мешканцями. Однак, заклади досі порушують норми щодо дотримання режиму тиші», — додала Ірина Кулинич.

Нагадаємо, що вчора на Гаряча лінія міста Львова надійшла скарга стосовно закладу 36По. «36По проводить вечірки, весілля, бенкети на відкритій терасі, в основному до 03:00. Вчора було весілля. Музика грає так голосно та гримить, що вся ця сторона площі Ринок не спить. Не можливо спати взагалі - навіть, якщо закрити всі вікна та включити голосно телевізор - все одно музика з 36 По перебиває звук, а товче так що ходить все в квартирах», - написала мешканка Оля Гайдук.