322948w540zc0Народний депутат з фракції «Опозиційна платформа - За життя» Ілля Кива звернувся до глави Національної поліції України Ігоря Клименко і вимагає розслідувати факт інтимного листування нардепа Богдана Яременка на предмет вчинення кримінального правопорушення. 

Про це повідомляють Факти.

При цьому Кива нагадав, що проституція в Україні, так само як і наркотики, все ще залишаються поза законом, незважаючи на плани по їх легалізації.

Він також зазначив, що Яременко повинен піклуватися про міжнародну репутацію України, тоді як в ситуації, що склалася «ганьбить її».

zadd«Вважаю, що ми зобов'язані невідкладно розслідувати ситуацію і дати правову оцінку діям Яременко», - пише Києва в зверненні.

zadd1Нагадаємо, що почало скандал видання "Букви" опублікувавши новий доказ «моральної нестійкості» Яременко.

За їхніми даними, депутату вдавалося листуватися з дівчатами навіть під час голосування в Раді. В одній з листувань він відмовив жінці на ім'я Галина, яка просила у нього 10 тисяч доларів на квартиру для себе і дочки.

Нагадаємо, Яременко з трибуни Верховної Ради вибачився за секс-скандал з його участю. Однак, почавши з вибачень перед своєю сімєю, в кінці промови політик почав погрожувати журналістам, які оприлюднили його особисту переписку.

gloss1gloss