0e06ae45c34a9ff2c99548137cec559e
бізнес центр «Домінант Плаза»
У Nestle прокоментували випадок харчового отруєння своїх працівників у Львові. За словами представників компанії, жоден працівник фабрики «Світоч» не постраждав, адже фабрика знаходиться за іншою адресою. У ТОВ "Нестле Україна" наголошують, що їдальня «Ольвія» не є частиною компанії Nestle. Отруєння трапилося у бізнес центрі «Домінант Плаза», тож цей випадок жодним чином не вплинув на якість продукції компанії.

"21 листопада декілька працівників філії ТОВ “Нестле Україна” Нестле Бізнес Сервіс в Європі відчули симптоми харчового отруєння та звернулися за медичною допомогою після харчування у їдальні «Ольвія», що розташована у бізнес центрі «Домінант Плаза» за адресою м. Львів, вул. Угорська, 14.

Як результат, 8 працівників Nestle Бізнес Сервіс центру потребували госпіталізації в лікарні Львова для лікування.

Згідно оцінки лікарів, стан хворих покращується, їх життю та здоров’ю нічого не загрожує. Ми з’язалися зі всіма
працівниками Нестле Бізнес Сервіс центру аби упевнитись, що вони отримали необхідний медичний догляд, та надали всю необхідну підтримку кожному з них.

Окремо важливо наголосити, що їдальня «Ольвія» не є частиною компанії Nestle і розташована за іншою адресою ніж фабрика «Світоч». Жоден працівник фабрики «Світоч» не зазнав харчового отруєння. Ця інформація повністю співпадає з даними на офіційному сайті Держпродспоживслужби Львівської області, що перевіряла їдальню «Ольвія» після інциденту.

Повідомлення в окремих ЗМІ щодо отруєння працівників фабрики не відповідає дійсності. Інцидент трапився в Нестле Бізнес Сервіс центрі, який не виробляє продукцію Nestlé та розташований в іншій частині Львова ніж фабрика «Світоч». Цей інцидент жодним чином не вплинув на якість продукції компанії.

У додаток до перевірки, яка була проведена Держпродспоживслужбою Львіської області лабораторія Nestlé в Україні провела додаткові аналізи готових страв, кухонного приладдя та зони приготування страв, які використовували співробітники їдальні «Ольвія» для готування. Відповідно до результатів мікробіологічних досліджень продуктів харчування та зони приготування продуктів харчування були виявлені бактерії групи кишкової палички, Escherichia coli в певних готових стравах.

Наявність патогенних мікроорганізмів не підтверджена та лабораторія продовжує дослідження. Компанія Nestle продовжує перевірку постачальника послуг харчування їдальні «Ольвія».

У Nestlé здоров’я та безпека наших працівників є найважливішим пріоритетом, і ми прагнемо забезпечити здорове та безпечне робоче середовище на кожній локації та в будь-яких умовах", - кажуть представники компанії Нестле.