31 vidkryta dlya lyudeyНовим очільником Головного управління юстиції у Львівській області може стати бухгалтер управління юстиції у Львівській області Мерза Орися Іванівна. Про це повідомив активіст ГО "Народне Антикорупційне Бюро" Андрій Петришин.

"Саме таким виглядає прогноз щодо «прозорого» на перший погляд конкурсу напосаду головного юриста області. Оскільки, поміж компетентних та загартованих досвідом юристів таких як Ярослав Жукровський, Юрій Добош, Оксана Куманська, переможцем конкурсу ймовірно стане бухгалтер управління юстиції у Львівській області Мерза Орися Іванівна.

Тут слід наголосити, що громадською організацією «Народний Антикорупційним Бюро» було надіслано лист до Міністерства юстиції України , 11 листопада 2019 року, у якому вимагалося залучити представників громадського сектору задля реально публічного конкурсного відбору.

Проте, як бачимо станом на 29 листопада 2019 року, Мінюст проігнорував заклики громадськості щодо прозорості. Запит проігноровано. 29 листопада о 10 ранку, зрозуміло чому.

У телефонному режимі, Мінюст повідомив, що переможця визначено. Ну що ж, в наступні декілька років, органи державної влади України, в тому числі і у Львівські області, будуть очолювати не лише артисти гумористичного жанру та братки колишнього президента, але й головне крісло правди та законності у Львівській області, займе особа з бухгалтерським досвідом. Ще Наказу про її призначення я ніхто бачив. До останнього надіюся, що це чийсь злий жарт. Але це вже не смішно. Далі буде…", - каже Андрій Петришин.

77288129 787788478354105 7980769145501253632 n