maksimkozickij 5e07267e7536fКабінет Міністрів схвалив кандидатуру Максима Козицького на посаду голови Львівської ОДА. Інформацію про це підтвердила прес-секретарка прем'єр-міністра України Олексія Гончарука Діана Давитян, повідомляє Zaxid.net

Тепер президент Володимир Зеленський може офіційно призначити його головою ЛОДА.

Ввечері 27 грудня на сайті НАЗК уже з'явилась декларація Максима Козицького як кандидата на посаду голови Львіської ОДА.

Максим Козицький уже фігурував у списку претендентів на голову ЛОДА (разом з Маркіяном Мальським і Денисом Шмигалем), оприлюдненому Зеленським у червні цього року. Тоді президент обрав Мальського, а Шмигаля призначив головою Івано-Франківської ОДА.

38-річний Максим Козицький є директором компанії «Еко-Оптіма», що належить йому із батьком Зіновієм Козицьким. Компанія займається встановленням вітрових та сонячних електростанцій. Батько Максима Козицького є доволі відомим львівським бізнесменом, окрім альтернативної енергетики він займається видобутком нафти й газу, йому належить і перший у Львові мінуципальний велопрокат NextBike.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський у прямому ефірі під час засідання Ради розвитку регіонів та громад звільнив попереднього очільника Львівської ОДА Маркіяна Мальського.