5e5528f7be11a o originalУ Польщі оприлюднили результати розтину громадянина України, тіло якого за таємничих обставин було знайдене на території парафіяльного костелу на півночі країни. Про це повідомляє місцеве видання Swiecie.Naszemiasto.pl

51-річного заробітчанина в калюжі власної крові знайшов 26 січня його сусід на території парафіяльного костелу Ченстоховської Божої Матері, в якому він орендував кімнату, в місті Свеце, Куявсько-Поморське воєводство.

Cлідчі підтвердили попередню версію правоохоронців: смерть наступила внаслідок нещасного випадку.

За основною версією, будучи в стані алкогольного сп'яніння. В його крові виявили 3,3 проміле алкоголю. Він спіткнувся і вдарився головою об скляні двері шафи у своїй кімнаті. Розбите скло порізало верхньощелепну артерію і через втрату крові, викликану значною кровотечею, українець помер.

"Тому причетність третіх осіб однозначно виключена. Це був просто нещасний випадок", – каже заступник окружного прокурора Свеце Петро Гловацький.

Нагадаємо, раніше стало відомо про загибель 43-річної української заробітчанки Оксани Харченко в Познані – роботодавець викинув жінку на вулицю з інсультом.