1 0 хр
Фото ілюстративне
Львівська міськрада звернувся до настоятелів храмів, аби вони уважно поставились до рішення комісії ТЕБ і НС та забезпечували станції індивідуальної гігієни рук для прихожан.

«Ми звернулись до ради єпископів міста Львова, щоб вони максимально уважно поставились до рішення комісії ТЕБ і НС. Слава Богу, що вже у всіх храмах міста встановили станції індивідуальної гігієни рук та є онлайн-трансляції літергій. Зараз я чекаю розуміння від настоятелів та владик, тому що це — дуже делікатне питання для міста Львова», — зазначив мер Львова.

Зазначимо, сьогодні, 16 березня, міська комісія з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення у Львові прийняла ряд важливих рішень для унеможливлення поширення захворювань, спричинених коронавірусом.

«В період пандемії, яка охопила світ, ми лучимося у молитвах зі всією Вселенською Церквою, щоб Господь Бог зупинив поширення вірусу, підняв з постелі недужих, дав їм силу віри витримати у їхніх випробуваннях», - йдеться у зверненні адміністрації львівського архикатедрального собору Святого Юра до парафіян і прихожан.

У цьому наміренні кожного дня в соборі відбуватимуться молитви: о 14.00 – Ісусова молитва, о 15.00 – Акафіст до Господа нашого Ісуса Христа.