1 0 b1929e4 oronavirus spekuliant 690x426
Фото
Президент Володимир Зеленський запевнив, що будуть докладені зусилля для недопущення зростання цін у регіонах, та анонсував пакет жорстких заходів для недобросовісних продавців.
 

Про це глава держави сказав у відеозверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми також зробимо все, щоб не допустити зростання цін на продукти і товари першої необхідності у регіонах. Оскільки заклики до совісті деяких продавців не допомогли, буде пакет жорстких заходів, який зіпсує плани усім спекулянтам", - сказав він.

Зеленськийпідкреслив, що державна влади на постійному контакті з областями, не знаходиться "у вакуумі столичних проблем", і подбає про кожен регіон країни.

"Вчора ми провели розмову з місцевою владою. Ми розуміємо першочергові потреби усіх регіонів і цілодобово працюємо щоб їх забезпечити. Відповідні завдання опрацьовує Кабінет міністрів України. Частину рішень вже прийнято на попередніх засіданнях, інша - буде вирішена сьогодні", - зауважив Президент.

За його словами, мова не лише про засоби індивідуального захисту та медичне обладнання, але і про роботу критично важливих об’єктів у регіонах, підтримку малого бізнесу на місцях, безперебійність соціальних виплат населенню, забезпечення весняної посівної кампанії.