1 0 ns547 0 97h7ot 4
Фото: Богдан Шарко
Днями у мережі з’явився допис Богдана Шарка, у якому чоловік розповідає, що на контрольно-пропускному пункті «Краковець» організували пасажирське перевезення через кордон: 50 злотих за 300 метрів і при цьому – без дотримання карантинних обмежень. Чи знали про цю ситуацію у Львівській обласній державної адміністрації, у правоохоронних органах та чи встановили причетних – далі.

"Вчора ми зареєстрували звернення громадянина, а водія автобуса – зупинили, перевірили документи. На нього склали адмінматеріал за те, що він курсував без дозволу на перевезення. Усі матеріали відправили Патрульній поліції для того, щоб вони притягнули водія до відповідальності згідно чинного законодавства, – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець, пише Galnet.

Заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Тарас Грень заявив, що вони просять провести додаткову перевірку: 

"Львівська обласна державна адміністрація до організації будь-яких платних перевезень стосунку не має. Ми звертаємося від імені ЛОДА з проханням провести додаткову перевірку, щоб встановити осіб, які безпосередньо організовували своєрідне платне пасажирське перевезення.

У Львівській області 358 випадків захворювання на коронавірус: з яких районів люди.

Посадовець також наголосив: єдині перевезення на кордоні, до яких була причетна ЛОДА, відбувалися на початку місяця.