1 0 хлд
Фото з відкритих джерел
Сьогодні, 7 травня, під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили повідомлення про смерть 23-річного мешканця Городоцького району, яка, на думку його родичів, настала внаслідок неналежного виконання медиками місцевої лікарні своїх професійних обов'язків.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

За фактом слідчі Городоцького відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч1. ст.140 (Неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до двох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події, проводиться досудове розслідування.

Як стало відомо із ЗМІ27 квітня у Городоцькій ЦРЛ на Львівщині помер 23-річний Ростислав Комнатний, якому місцеві лікарі не змогли вчасно діагностувати гострий апендицит. Уночі 22 квітня хлопець звернувся зі скаргами на різкий біль внизу живота та блювоту у приймальне відділення Городоцької ЦРЛ, натомість його відправили на амбулаторне лікування. Призначили ліки від здуття живота, пише "Zaxid.net".

Через кілька днів мешканця Городка у важкому стані повторно доправили до лікарні, однак врятувати його життя вже не вдалося.