1 0 голо
Фото: Facebook
В Одесі від коронавірусу вилікувався24-річний Максим Головкін, у якого першим в місті лабораторно підтвердили зараження COVID-19.

Про це йдеться в сюжеті "ТСН".

Відзначається, що одесит хворів на коронавірус найдовше в країні. 55 днів він перебував у жорсткій самоізоляції. Навіть після того, як зникли всі симптоми захворювання, тести все одно показували позитивний результат.

"Я себе почуваю абсолютно здоровим. Все добре. Тьху, тьху, тьху", - повідомив Головкін.

Він розповів, що зазвичай живе в США. І американські дослідження, говорить він, показують, що заражені зазвичай видужують на 10-14 день. Якщо за цей строк не з'являються симптоми, то це означає, що людина, яка перебуває в ізоляції, здорова.

Медики не можуть точно відповісти на питання, чому хлопець так довго хворів. Головкін розповів, що впорається з хворобою йому допоміг його лікуючий лікар.

"У мене є мій лікуючий лікар, який мені призначив, як мені лікуватися від пневмонії. Тому що лікування від коронавірусу як такого немає - так сказали лікарі і в Штатах, і в Україні. Виходить, що потрібно лікувати ті симптоми, які у вас є. Якщо нежить і кашель - лікувати нежить і кашель, а так як у мене дійшло до пневмонії, то мені лікували пневмонію: двома антибіотиками ", - уточнив він.