894364397640764
фото Аркадія Зейкана
На Закарпатті отець Аркадій Зейкан Мукачівської греко-католицької єпархії викрив шахрайку, що збирала кошти для ніби-то хворої дитини.

Про це отець дізнався, коли жінка сама прийшла до нього просити грошей. Шахрайка показувала підроблені документи та видурювала кошти ніби-то від імені цього ж священника.

"Христос Воскрес, дорогі друзі! Під час карантину з’являються багато шахраїв, які просять допомоги на лікування дітей.Одна із шахрайок прийшла сьогодні до мене додому і просила допомоги для хлопчика Волошина. Документи, які вона подала були фальшивими і недійсними.

Але коли я їй сказав, що документи фальшиві, то ця жінка почала виправдовуватися ніби вона ходить по людях з благословення священників о. Аркадія і о. Михайла, на що я усміхнувся і кажу, що я о. Аркадій. Тоді вона почала клястися і виправдовуватися, що вона більше не буде, тільки щоб не викликав поліцію, але я їй не вірю! Тому викладаю її фото і прошу всіх моїх знайомих, щоб були обережні!

І прошу вибачення від тих кого ця жінка ошукала, прикриваючись ім’ям священників. Добра всім і будьте обережні!", - написав отець на своїй сторінці у Фейсбуку та виклав фотографії шахрайки.