pogudx2vh2f318q6qg
фото умовне
Ще у 2015 році вбили 28-річного вінничанина Віталія Коваля, водія таксі. П'ять місяців потому тривало слідство, збирали докази трьох осіб. Тепер тим, хто задушив таксиста, "світить" довічне ув'янення. 

У жовтні 2015 року поліція встановила трьох причетних до злочину осіб. Про це повідомляють у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області. Під час досудового розслідування встановлено, що зловмисники заздалегідь готувались до злочину, домовились з чоловіком, який придбає у них викрадений автомобіль. За жертву випадково обрали водія «Ауді», яке хотіли викрасти. Замовили йому поїздку з Вінниці до Мізяківських Хуторів Вінницького району.

Дорогою один зі злочинців накинув водієві на шию металевий трос і почав його душити, але зашморг обірвався. Таксист намагався втекти, але зловмисники його наздогнали, побили, вивезли до лісу та задушили мотузкою. Тіло потерпілого заховали під гіллям, - пише "Вінниця-інфо". 

Організатору й керівнику злочинної групи з числа раніше судимих суд першої інстанції призначив 15 років позбавлення волі, двом іншим – відповідно 13 і 14 років з конфіскацією майна. Але, Вінницький апеляційний суд скасував вирок першої інстанції в частині призначеного покарання та присудив усім чоловікам довічне позбавлення волі.