17991194 645756342286232 3624413998315937402 nУ Львові керівники регіонального Управління Служби Безпеки України та Національної поліції Львівщини взяли під контроль діяльність "невідомих", які намагаються виселити із історичного будинку мешканців. Про це написала на своїй сторінці у Фейсбук Голова Громадської Ради при УСБУ у Львівській області Галина Янко.

«Несподіване продовження історії з прагненням зруйнувати історичну віллу у Львові за гроші країни агресора. Дві сім'ї, які живуть в цьому будинку шахрайським шляхом ріелтори спільно з агентами Москви залякали та намагаються шантажувати, щоб вони продали квартири. Люди відмовилися це зробити. В будинку живуть 3 малолітніх дітей. Розпочате кримінальне провадження, однак, на мобільні жильців і далі продовжують надходити погрози. Станом на цей момент справа на контролі в керівників регіонального Управління Служби Безпеки України та Національної поліції Львівщини. Ми триматимемо цю справу на контролі і не дай Боже хоч з кимось щось станеться з цих сімей», - написала Галина Янко.

Водночас, Голова Громадської Ради при УСБУ у Львівській області пояснила, що будь-яку інформацію поки розголошувати не може, у зв’язку з тим, що йдуть провадження.