105754488 unian 861602
фото умовне
"Ця сума була перерахована від Зайцевої в рамках виконавчого провадження як компенсація збитку, завданого внаслідок ДТП", - говорить адвокатка потерпілої сторони. Чому саме таку суму перерахували, поки не відомо. А другий засуджений - Геннадій Дронов ще взагалі нічого не почав виплачувати. 

 Про це повідомляє УНІАН за посиланням на адвокатку потерпілої сторони Ларису Матвєєву, - пише ТСН

За її інформацією, Зайцева виплатила двом постраждалим компенсації в сумі 31 грн 67 коп.

Чому Зайцева перерахувала саме таку суму, адвокатці поки з'ясувати не вдалось. Захисники потерпілих звертались з адвокатським запитом із проханням надати інформацію про те, чи працює Зайцева у виправному центрі, якщо так - то як і ким. Але керівництво їм відмовило в наданні такої інформації.

Тоді як другий засуджений за скоєння зазначеного ДТП - Геннадій Дронов поки не почав виплачувати компенсацію. Зайцева і Дронов зобов'язані солідарно виплатити майже 8 млн грн компенсації сім`ям загиблих та постраждалим, - передає ТСН.

Нагадаємо, кривава аварія сталася ввечері 18 жовтня 2017-го в Харкові. Тоді автомобіль Lexus, за кермом якого була студентка Олена Зайцева, врізався у Volkswagen, внаслідок чого загинуло шестеро людей: п'ятеро загинули на місці, а шоста жертва аварії померла після тижневої коми.