1503811Батьки 12-річного львів’янина, над яким нещодавно вчинили наругу, збирають гроші на адвокатів. Всі небайдужі можуть допомогти сім’ї, перерахувавши кошти на банківську картку. Про це повідомила мати постраждалого хлопчика Софія Яцків, пише Львівський портал.

Жінка розповіла, що в поліції вже провели процедуру впізнання, її син без вагань вказав на свого кривдника. Втім з’ясувалось, що батьки підозрюваного найняли аж п’ять адвокатів, які відстоюватимуть його захист.

«Ми уклали договір з адвокатом, взнавши, що батьки підозрюваного найняли аж 5 адвокатів. На упізнанні наш адвокат був уже з нами, і наш син почувався з ним набагато впевненіше. Але послуги адвоката платні. Якщо хтось має можливість допомогти у зборі коштів, ось реквізити картки: 5168 7422 3374 0715 (Яцків Софія Володимирівна)», – написала вона.

Софія Яцків додала: якщо після суду гроші повернуть, то вона готова повернути назад отримані від небайдужих кошти або скерувати їх на благодійність.

Жінка також розповіла, як почувається зараз її син: «Провели консультацію з дитячим психотерапевтом з Києва. Поки що ніби все робимо правильно. Дитина йде на контакт, не замикається в собі, але дуже втомлена від безсонної ночі та сильного стресу».

Читайте також: У Львові суд обрав запобіжний захід ґвалтівнику 12-річного хлопчика 

Нагадаємо, 12-річного хлопчика зґвалтували вдень 18 червня на вул. Роксоляни, що на Левандівці. Правоохоронці відразу почали пошуки і знайшли кривдника за декілька годин. Ним виявився 18-річний львів’янин.

Підозрюваний заманив неповнолітнього у парк, щоб той нібито допоміг відтягнути мопед. За це пообіцяв хлопчику купити газований напій. Якщо вину 18-річного парубка доведуть, йому загрожує від 10 до 15 років за ґратами.