1 0 закарпатець
Фото ілюстративне
Так, минулої ночі 20-річний Веніамін з села Кушниця, що на Закарпатті зібрався їхати на заробітки за кордон. Він, як і належить, зібрав вже декілька сумок в дорогу та встиг пройти ПЛР-тестування на Ковід, що вимагає Словацька сторона під час перетину кордону.

З цим тестом хлопець приїхав на пункт пропуску “Малий Березний – Убля”, що на україно-словацькому кордоні, передає "0312ua".

І от починається найцікавіше: юний закарпатець почав показувати свій ПЛР-тест і здивовані прикордонники сказали йому, що тест позитивний і він не може їхати нікуди, адже у нього коронавірус. На це хлопець відповів:

“Так у мене позитивний тест, а я знаю ще з дитинства, що позитив – це добре, а негатив – погано, тому нічого не вигадуйте і пускайте мене за кордон”.

Звичайно, горе-заробітчанина ніхто не пустив і швидка приїхала за ним прямо до Словацького кордону. Хлопця помістили у віділення для хворих на коронавірус ЦМКЛ Ужгорода, де він перебуває і зараз.

Також відомо, що вся зміна прикордонників, які тієї ночі спілкувалися з 20-річним хлопцем, пішли на самоізоляцію, яка триватиме 14 діб.