b1407c1 img 0146У жертви зґвалтування в Кагарлику поліцейський забрав паспорт, через що їй досі не провели медогляд. За словами постраждалої, медики в Обухові не надають їй належну медичну допомогу, аби не мати проблем. Про це постраждала розповіла в інтерв'ю "Українській правді".

Підозрюваний у зґвалтуванні та побитті поліцейський із Кагарлика Микола Кузів забрав у постраждалої Нелі Погребицької паспорт та ідентифікаційний код. Через відсутність документів жінці не можуть провести належний медичний огляд. 

Жінка розповіла, що належної медичної допомоги після події вона досі не отримала. За її словами, медики в Обухові не робили це, аби не мати проблем.

Постраждала хоче зробити МРТ у лікарні, але не може цього зробити. Вона скаржиться на біль у голові, але не називає його наслідком катувань.

"А ще ж лікарі не хотіли проводити огляд в Кагарлику. І в Обухові не хотіли. Кажу, в мене тут живіт ріже, болить, то вони тільки так, поторкали і все. Сказали, що не хочуть мати проблем із поліцією", - розповіла Погребіцька.

Жертва, відповідаючи на питання про те, коли їй зробили огляд, заявила: "Я не ходила ще, так і не ходила, тут не хочуть робити, бо немає документів, нічого".

Адвокати постраждалої у зґвалтуванні поліцейськими в Кагарлику наполягають, щоб їй надали охорону. За їх словами, її родині погрожують.

"Як я почуваюся? Страшно, ми всі тут налякані. Я думаю, що вийде цей Микола чи Сергій, приїде та й вб’є – мене або мою родину. Він же казав, вийду – тебе і твою сім’ю знищу.

Сказав, що вб'є, якщо комусь розкажу. Погрожував мені цим, у відділку під час допиту. Мамка моя теж налякана постійно.

Мама мені дзвонила, розказувала ще про одного хлопця, який теж боїться заяву писати, вони його теж били. Розказував теж, що в підвалі його тримали за те, що на базі, де працював ніби вкрав бензин", - каже потерпіла.