1 0 сандра
Фото: Фейсбук
У 22-річної львів'янки Сандри Головатої діагностували рак. Дівчина потребує допомоги усіх небайдужих, адже грошей для боротьби з недугою не вистачає.

Про це у мережі "Фейсбук" в спільноті "Варта-1" повідомила Роксолана Зінкевич.

"Біда не обирає...Хвороба не обирає... Їй байдуже хто ти, які у тебе досягнення чи знайомства. Їй байдуже бідний ти чи багатий, молодий чи вже в літах... Перед нею усі рівні і, на жаль, ніхто з нас не знає, що на нас чекає завтра... Сандрі 22... Попереду все життя і здавалося що може зруйнувати плани такої молодої, цілеспрямованої веселої дівчини?? Одна фраза: "у тебе РАК...", – йдеться у повідомленні. 

Також просять допомогти поширювати інформацію, адже це допоможе швидше врятувати дівчину. 


"Потрібно зробити операцію, щоб взяти лімфовузол на аналіз. Ми ще не знаємо,як це краще зробити, бо вони дуже глибоко. Так тиждень мене тягали, поки інший хірург не сказав "в понеділок на 9 год з халатом і тапочками". Мені вирізали 5 лімфовузлів під місцевим наркозом. Ті 4 дні, поки ми чекали результатів, тягнулись вічність. Ми з мамою приїжджали додому, підходив тато і брат, ми стояли обнімаючись і плакали. Кожну секунду я почала проживати як останню, бо не знала, чого чекати. Чи страшно було почути, що в мене РАК Скоріше ні, ніж так.  Було важко повірити у все, що відбувається. Мені здавалось, що це сон. А кожного ранку я просиналась і забувала, що зі мною щось не так. Я здорова! Друзі відмовлялись в це вірити. Зараз ми вже зібрались силами, знаємо, куди рухатись і віримо, що все буде добре!  Було дуже боляче побачити перший пост допомоги. Бо як?? Мені збирають кошти на лікування? Що? Не може бути!! А зараз в інстаграмі я бачу стільки поширень і читаю слова підтримки. Я отримала декілька повідомлень від людей, в яких теж була Лімфома і в них все прекрасно. 

–Привіт, побачив в інстаграмі, що в тебе Лімфома, не переживай, в мене рік тому теж була. В моїх трьох друзів була, вилікували! Все буде добре, пиши, дзвони, ми своїх не кидаєм.
В такій ситуації починаєш любити життя, батьків, хлопця, брата і свою родину найсильнішою любов’ю , яка тільки є. Ти любиш все, навіть ями на дорогах і дощ. Погляди на світ швидко починають мінятися.
Я не можу висловити словами подяку друзям, які мене підтримують. Я не думала, що люди настільки добрі. Інстаграм, фейсбук... дякую!
Я молюсь за себе і за всіх, хто допомагає, я хочу, щоб вам повернулось в мільйон разів більше добра. Ви стільки для мене зробили!!
І все буде добре. Мені вже не страшно,бажання жити набагато сильніше, ніж страх. Страху вже немає, є тільки віра. І мене ще чекає велике випробовування, але я сильна. Я все зможу бо я дуже люблю свою сім’ю і свого хлопця. Далі буде", – розповідає про хворобу сама дівчина.


РЕКВІЗИТ ДЛЯ ДОПОМОГИ:

Картка Ірина Головата ( мама)
5168 7422 3063 7195