8765434567В одному із будівельних супермаркетів мережі "Епіцентр" незкаконно використали зображення, що схоже на відомого персонажа "Гуся". Його авторкою є льввівська художниця-ілюстраторка Надія Кушнір.

Про цей інцидент повідомила сама Надія на своїй сторінці у Фейсбуку.

"На початку карантину, до мене звернулися представники Епіцентру, для розробки серії зображень. В ітогє, вони тільки мучилися мучилися, а в кінці просто доігнорили.

Натомість, що я бачу. Справились без мене. Думаю, пора складати позов.

"Епіцентр К", дякую, буде весело", - сказано у дописі.

106532969 2747295118883312 2588183639990491826 oФото було зроблене у супермаркеті мережі на вулиці Бандери у Києві. Чи використовують зображення у інших магазинах мережі наразі не відомо.

У "Епіцентрі" вже відреагували на скандал та пообіцяли з'ясувати ситуацію із своїми працівниками.

"Ми щиро перепрошуємо за ситуацію. Наша компанія завжди діє виключно в правовому полі. Ми обов'язково з'ясуємо, як дана ілюстрація опинилась в нашому торговому залі. Уточніть, будь ласка, в якому саме торговельному центрі зроблено це фото. Ми надамо відповідь вам найближчим часом", - відповіли у адміністрації.

Згодом, власники повідомили, що це була ініціатива окремого працівника і ілюстрацію прибрали. 

"Даний факт не відноситься до політики компанії, це самостійні дії виключно одного співробітника. Заходи були вжиті негайно, ілюстрацію зняли", - додали в "Епіцентрі".

Нагадаємо, як пише портал Delo.ua дохід "Епіцентру" в 2017 році склав більше 37 мільярдів гривень.