1 0 зелене
Фото: Зелене місто
У середу, 8 липня, Восьмий апеляційний адміністративний суд направив справу про будівництво сміттєзаводу на Пластовій для продовження розгляду до суду першої інстанції.

Про це у мережі "Фейсбук" повідомила Marichka Zhatkovska.

"Сьогодні, завдяки професіоналізму адвоката Андрія Петришина та онлайн трансляції засідання, суд задовольнив нашу апеляцію, щодо закриття справи і тепер питання будівництва сміттєзаводу на Пластовій знову буде вирішуватися в суді першої інстанції. Чекаю, що ж з цього приводу напишуть маріонетки Садового, які раніше вже гучно заявляли, що суд остаточно дозволив таке будівництво", – йдеться у повідомленні.

"Незважаючи на те, що суд першої інстанції прийняв незаконне рішення, тим самим, плануючи зупинити наші наміри у напрямку зупинення будівництва сміттєпереробного заводу, проти якого не виступає ані позивач, ані громадські активісти, ані зокрема я. Ми за будівництво такого комплексу, але за межами населеного пункту – на допустимій відстані, безпечній для життя і здоров'я людей. Нам вдалося сьогодні перемогти, скасовано рішення першої інстанції, залишено в силі заходи забезпечення позову які, включають "червоне світло" і унеможливлюють подальший розвиток планування і будівництва сміттєпереробного заводу", – розповів адвокат Андрій Петришин.

1 0 поса