avtokinoteatr
фото умовне
Автокінотеатр Kinolife Cinema у Львові, який працював на парковці стадіону «Арени-Львів» з 14 травня, завершив сезон 9 липня, пише Zaxid.net

«Майже два місяці львів’яни відвідували карантинні кінопокази та насолоджувалися можливістю провести час поза домом. Однак, незабаром планується відновлення роботи звичайних кінотеатрів. А це означає, що автокінотеатр цього року виконав свою основну функцію – безпечне дозвілля для городян та гостей міста», – так пояснила закриття кінотеатру компанія Kinolife.

Там наголосили, що відкриття звичайних кінотеатрів доволило компанії повернутись до основної діяльності – міжнародної кінодистрибуції.

«Зовсім скоро на великих екранах можна буде побачити найкращі фільми міжнародного кінофестивалю ZIFF, а також романтичні короткометражки з усього світу Love Shorts», – обіцяє Kinolife.

Автокінотеатр на на території ТВК «Південний» працюватиме у звичному режимі. Як розповів співорганізатор та керівник цього автокінотеатру Ярослав Микитин, наразі він працює у звичному режимі. Можливо, відкриття кінотеатрів змусить переглянути плани.

Нагадаємо, що зараз у автокінотеатрі на даху можна подивитись фільми «Анна», «Джон Вік 3» та «Очима собаки». На 17 липня анонсовано живий концерт гурту «Мері».