96234055 10159641415703776 8583072784744185856 n
фото із фейсбук
Вірус постійно нагадує, що він нікуди не зник, - написав у Facebook Олександр Ткаченко, Міністр культури та інформаційної політики. Посадовець і повідомив про захворюваність своєї підлеглої - Мар'яни Олеськів.

"У пані Олеськів, очільниці Державної агенції розвитку туризму (ДАРТ), виявили позитивний ПЛР тест. Усі, хто був у контакті із пані Олеськів, повідомлені та проходять тестування", - повідомив міністр.

Також, команда Державного агенства розвитку туризму тепер на карантині.

І щоб перестрахуватися, очільник Мінстерства культури теж здав відповідний тест. "Особисто я за останній тиждень не був у прямому контакті із пані Олеськів, - говорить він, - але здав тест та очікую на результати."

Олександр Ткаченко побажав хворій якнайшвидшого одужання, а ще прозвітував що в очолюваному ним Міністерстві дотримуються дуже строго правил безпеки під час карантину.

А ще Ткаченко заклкиав не обманюватися послабленням карантину: "будьте відповідальні та дотримуйтесь вимог: носіть маски мийте руки , пам'ятайте про соціальну дистанцію, якщо відчуваєте ознаки захворювання – залишайтеся вдома".