picture2 privatbank nachal 342257 p0У Львові клієнтка звинувачує "ПриватБанк" у використанні фальшивих купюр. Зараз банк проводить внутрішнє розслідування.

Випадок стався у вівторок 4 серпня у банкоматі на проспекті Чорновола біля ТЦ "Арсен".

Один із банкоматів міста ніби-то видав львівській пенсіонерці сувенірні гроші. Сума втрати складає 4200 гривень. Скаргу на банк написала донька постраждалої жінки п. Юлія на сторінці відгуків ресурсу "Мінфін".

"4 серпня моя мама пенсіонерка зняла в банкоматі ПриватБанку в м.Львові на проспекті Чорновола (ТЦ" Арсен ") 4200 грн. Усі купюри були фальшивими (написано на них сувенірний банк)! Мама взяала кошти в гаманець, а ввечері вдома виявила, що вони фальшиві!" - пише дівчина.

38953749532432Юлія прийшла до висновку, що гроші туди кладуть працівники ПриватБанку, отже саме банк займається шахрайством. У банку відповіли на скаргу Юлії. Там запевнили, що всі купюри ретельно перевіряють.

"Ми проводимо перевірку купюр, якими інкасуються наші банкомати, щоб виявити такі номінали, які не можуть бути в подальшому використані клієнтом. На жаль, зазначених у відгуку даних недостатньо, щоб детально розглянути описану ситуацію. Щоб перевірити інформацію, ми запросили ваші контакти в особистому повідомленні", - написали співробітники банку.