360106Сьогодні організатори щорічного книжкового ярмарку BookForum у Львові заявили, що у 2020 році подію скасували. Натомість у онлайн-просторі планують представити безліч подій.

Як повідомили 032.ua у прес-службі BookForum, 16 - 20 вересня в онлайн форматі відбудеться літературний фестиваль 27 "Форум видавців у Львові". Усі події будуть безкоштовними, а переглянути їх можна буде на сайті форуму чи на сторінці у Facebook. Натомість цьогоріч продаж книжок організатори відмінили.

"За ці 27 років траплялося різне. Були моменти, коли ми не знали, що робити, а проте приймали непрості й життєво необхідні рішення. Ми вистояли у 1994-му, коли галузь тільки починала зароджуватися. Подолали жорстку економічну кризу у 2009-му. Вистояли і зміцніли, коли у країні триває війна. У рік пандемії і переходу в онлайн з’явились нові виклики, а звичні моделі перестали працювати", - написали на сторінці BookForum у Facebook.

За словами організаторів, на затятих читачів у 2020 році чекають цікаві спікери та понад 15 тематичних кластерів, які проведуть у онлайн-форматі.