7f1f3ddd954502a1af92b240aad0a6fb
фото ТСН
Цю жінку тут, біля автомобільних доріг помічають давно. Проте від народження дитини, як стверджують очевидці "на роботу" - надання сексуальних послуг - мама бере й доньку.
 
На неї вкотре звертають увагу у соцмережах. Цього разу це зробила Люба Дзіковська, опублікувавши допис у групі "Varta 1". 
 
"Біля моста,що поблизу м. Винник стоїть жінка "легкої поведінки", - каже користувачка, що побажала зробити цю матусю відомою і надати розголосу її історії. - Стоїть регулярно і давно, помічаємо її вже років 5 точно.. (ну нікого нездивуєш зараз цими дамами на трасі,які своїм ганебним "бізнесом" позорять більшу половину жінок)".

Що б тут дивного? "Але!!! - наголошує Люба. - Ця жінка стояла сама, потім вагітна,і тепер, що найбільше мене болить,вона стоїть з цією маленькою дівчинкою...Дуже прошу, і надіюсь, що хтось впізнає в ній свою сусідку, родичку, односельчанку.

Будь ласка, не будьте байдужі.Зверніться до селищної ради ,в службу опіки дітей..

Мені дуже шкода це маленьке янголятко з великими, наповненими страху оченятами, яка в свої 3-4 роки бачачи як її мама "працює", мабуть вже думає, що це нормально,що так має бути...ні в якому разі я не прошу забирати її в мами, але вірю, що служба дітей може проконтролювати умови,в яких проживає дитинка...

Не можна свідомо, і так байдуже давати цій мамі ламати дитячу долю,і психіку у нашому , і без цього жорстокому житті..."

Це повідомлнення спричинило ажіотаж серед відвідувачів групи. Хтось звинувачує Любов у тому, що вона втручається у приватне життя, хтось - що дарма не викликала поліцію, а є ті, хто підтримують, вважаючи, що це має стати відомим і доля дитини має бути іншою.

Про реакцію правоохоронних органів і відповідних служб на цю ситуацію "Форпост" обов'язково повідомить згодом.