630 360 1589304077 504Вчора, 28 серпня, на засіданні виконавчого комітету підтримали два рішення про надання матеріальної допомоги медичним працівникам закладів охорони здоров’я м. Львова, яким діагностовано коронавірусну хворобу, та тим медикам 1-ої міської клінічної лікарні імені Князя Лева, які здійснюють надання медичної допомоги госпіталізованим пацієнтам з ускладненими пневмоніями та COVID-19.

«Ми прийняли рішення про виплати медичним працівникам, які захворіли на коровірус. Мова йшла про 135 медиків, частина з яких є мешканцями міста Львова, частина — ні. Також на виконкомі ми розглядали питання про виплату матеріальної допомоги медичним працівникам 1-ої міської клінічної лікарні, які працюють з хворими з підозрою на COVID-19 та хворими на COVID-19», — розповіла Галина Слічна, заступниця міського голови з гуманітарних питань.

Так, 135 медичним працівникам Львова, яким діагностовано коронавірусну хворобу, буде виплачено по 20 тисяч гривень. Загальна сума скерованих на це коштів — 2,9 млн грн.

40 медикам Львівської 1-ої міської клінічної лікарні імені Князя Лева, які здійснюють надання медичної допомоги госпіталізованим пацієнтам з ускладненими пневмоніями та COVID-19 буде надано премії по 10 тисяч гривень. Загальна сума станових 455 тис. грн.